BOL neemt van afscheid van drietal belangrijke selectiespelers

Algemeen
De selectie van BOL, met op de eerste rij vijfde van rechts Niek Leegwater, derde van rechts Steven Boon en tweede van rechts Pieter Bas den Hartigh.
De selectie van BOL, met op de eerste rij vijfde van rechts Niek Leegwater, derde van rechts Steven Boon en tweede van rechts Pieter Bas den Hartigh. (Foto: foto: Ed Gootjes)

BROEK OP LANGEDIJK - Na afloop van de wedstrijd van BOL 2 tegen Volendam 3 (uitslag 0-1) en voorafgaand aan de wedstrijd van BOL 1 tegen Monnickendam, werden drie spelers die lang in de selectie gespeeld hebben en afscheid nemen als selectiespeler, in het zonnetje gezet. Dit zijn Niek Leegwater, Steven Boon en Pieter Bas den Hartigh. 

Niek Leegwater is jarenlang als aanvoerder een dragende speler geweest van BOL 1. De laatste seizoenen speelde Niek in BOL 2. Steven Boon heeft vele jaren het doel kundig verdedigd, lang in BOL 1 en de laatste jaren ook in BOL 2. Ook Pieter Bas den Hartigh gaat (noodgedwongen) stoppen, de in de regio gevreesde en zeer doeltreffende spits van BOL 1. Na een rentree in BOL 2 dit seizoen raakte hij opnieuw geblesseerd aan zijn knie, een blessure die in eerdere jaren maakte dat hij zijn carrière bij Koninklijke HFC voortijdig moest onderbreken. BOL is deze drie spelers zeer erkentelijk en dankt hen voor alle inzet die ze in al die jaren voor BOL hebben getoond.