Veelgoeds organiseert Vuurcirkel in Diepsmeerpark

Algemeen
Heb je zelf een trom of drum, neem hem mee.
Heb je zelf een trom of drum, neem hem mee. (Foto: Aangeleverd)

OUDKARSPEL - Het wordt een magische avond, zaterdag 13 augustus vanaf 19.30 uur in het Diepsmeerpark. Paulien Hartog van Veelgoeds in Coaching en Ellen Poelsma uit Winkel organiseren die avond een vuurcirkel bij volle maan.

“De berg in het Diepsmeerpark Oudkarspel roept ons al lange tijd”, vertelt Paulien Hartog van Veelgoeds. “Wij zijn gaan dromen. Droom je met ons mee? We nodigen je uit voor deze magische avond. De vuurcirkel is een sprankelende, heilige en veilige plek waarin je welkom bent met jezelf en de ander. Om tot rust te komen en verhalen en ervaringen te delen. De tijd van alleen zijn is voorbij. We kunnen ons gaan verbinden. Het wordt een laagdrempelige, ontspannende avond rond om het vuur, waarbij het geluid van de drum (die je ook zelf mag meenemen) zijn werk zal doen. We zullen samen zingen, mediteren, drummen en verhalen delen, Voel je welkom en neem je liefste zelf mee.”

Deze avond is vrij toegankelijk, maar wie wil kan een kleine donatie geven. Opgeven via de facebookpagina van het evenement is wenselijk. Paulien: “Zorg goed voor jezelf, neem een kussentje of dekentje mee waarop je kan zitten en je warm kan houden. Misschien wil je ook je inwendige zelf goed verzorgen door lekker thee of water mee te brengen. We zullen het vuurtje rond 23.00 uur doven en een kooltje bewaren om het volgende vuurtje weer mee te ontsteken. Met andere woorden, we hopen op een terugkerend evenement.

Zie ook www.veelgoeds.com.