DE-actie voor Voedselbank Langedijk

Algemeen
Lever alle DE-punten in.
Lever alle DE-punten in. (Foto: aangeleverd)

LANGEDIJK - De winter is begonnen, koud en nat. Dan hebben veel mensen toch extra zin in een lekker en warm kopje koffie! Maar niet voor iedereen is ‘even een bakkie’ doen vanzelfsprekend. Voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank is koffie een luxe artikel, dat niet vaak in het pakket zit.

“Deze jaarlijkse actie in samenwerking met Lions Club Langedijk en Voedselbanken Nederland gaat weer van start. We gaan weer DE-waardepunten inzamelen. De Douwe Egberts-punten kunnen in de hele maand december op diverse locaties ingeleverd worden. Ligt er nog wat in een keukenlaatje en u doet er verder niets mee? Wij zijn er blij mee, voor elke 500 punten krijgen wij een pak koffie voor onze cliënten” zegt Natascha Kramer, secretaris van de Voedselbank Langedijk..

Inleveradressen

Voedselbank Langedijk aan de Broeker Werf 3 in Broek op Langedijk (brievenbus). Dekamarkt in Sint Pancras (DE-box). Reigerlaan 30 in Sint Pancras (brievenbus). Readshop de Kameleon en Dekamarkt in het winkelcentrum Broekerveiling (DE-box). Dorpsstraat 159 in Broek op Langedijk (brievenbus). Kastanjelaan 36 in Zuid-Scharwoude (brievenbus). Dorpsstraat 596 in Noord-Scharwoude (brievenbus). Lourens Bogtmanstraat 12 in Oudkarspel (brievenbus). AH Noord-Scharwoude en AH XL Heerhugowaard (DE-box).

Heel hartelijk dank alvast namens de cliënten van de Voedselbank!

Afbeelding