Inschrijven SantaRun kan nog steeds

Algemeen
Rennen in een kerstmanpak, dwars door Heerhugowaard.
Rennen in een kerstmanpak, dwars door Heerhugowaard. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - De derde editie van de SantaRun Heerhugowaard staat voor zondag 11 december op het programma. Er rennen dan honderden kerstmannen, jong en oud, door Heerhugowaard en jij kunt meedoen. Jij kunt één van die kerstmannen zijn!         

Twee weken geleden opende de inschrijving voor de derde editie van het (hard)loopevenement SantaRun Heerhugowaard. Volgens de organisatie, Rotary Dijk en Waard, lopen de inschrijvingen voorspoedig. ‘De grote belangstelling toont aan dat mensen letterlijk en figuurlijk staan te trappelen om weer mee te doen met een groot gezamenlijk (sport)evenement en dat als een uitdaging zien.’ Speciale gasten zijn de Oekraïense bewoners van het Transferium. 

De Santa Run Heerhugowaard start op het Coolplein in Heerhugowaard. Het startschot voor het evenement wordt gegeven door wethouder Annette Groot. Honderden deelnemers, verkleed als kerstman lopen of rennen een vast parcours. De pakken worden beschikbaar gesteld en mag je houden! Deelnemers kunnen kiezen uit de SantaRun (hardlopen) over vijf of tien kilometer, de SantaWalk van vijf kilometer en voor de jeugd is de KidsRun van 600 of 1.200 meter.

Opbrengst voor goed doel

De Santa Run Heerhugowaard is een gezellig feest voor zowel deelnemers als bezoekers, waarbij de opbrengst wordt geschonken aan een goed doel! Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsors Jos Kamp Assurantiën en verzekeraar NH1816 en vele andere sponsors.

Doe je mee?

Wil jij meedoen met je ouders, kinderen, buren, vrienden of collega’s? Dan kun je je nog inschrijven via www.santarunheerhugowaard.nl. Wacht niet te lang, want vol is vol.

Meer informatie vind je op www.santarunheerhugowaard.nl.