Swing dit weekend mee met gospel van G-Roots in Cool

Algemeen
G-Roots brengt Amerikaanse blackgospel naar het theater bij Jazzclub Cool. Swing je mee?
G-Roots brengt Amerikaanse blackgospel naar het theater bij Jazzclub Cool. Swing je mee? (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Jazzclub Cool pakt zondag 11 december uit met de laatste editie van 2022! Speciaal voor deze gelegenheid is de Jazzclub verplaatst van Café Cool naar de Rodi Media-zaal waar gospelkoor G-Roots samen met een band vol enthousiaste muzikanten een swingende middag op de planken brengt. Kom je ook?

Een swingende middag

G-Roots brengt Amerikaanse blackgospel naar het theater bij Jazzclub Cool. De getalenteerde en ervaren zangers en zangeressen maken samen met een band vol enthousiaste muzikanten van elk optreden een swingend feest! Zondag 11 december zetten zij de Rodi Media-zaal in Cool in het teken van gospel. Van moderne blackgospel tot Nederlandstalige liedjes en verzoeknummers uit het publiek. Deze afsluiter van het jaar belooft een swingende middag te worden! Swing je mee?

G-Roots buiten het theater

G-Roots bestaat uit ervaren zangers, zangeressen en bandleden met jarenlange podiumervaring. Eerder traden zij al op met Guus Meeuwis, Diggy Dex, Heavn en Anastasia.

Meer informatie & reserveren

G-Roots zie je zondag 11 december vanaf 14.30 uur in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.