Open dag bij De Boomladder

Nieuws

HEERHUGOWAARD – Basisschool De Boomladder houdt dinsdag 18 februari tussen 09.00 en 11.00 uur open huis. Leerlingen van groep 8 geven een rondleiding door de school aan ouders/verzorgers en potentiële leerlingen. De directie is aanwezig om vragen te beantwoorden.
Interconfessionele basisschool De Boomladder, ligt in het hart van de bomenwijk en beschikt over een prachtig gebouw met een schitterende aula, Plexat. Op De Boomladder is de kwaliteit van het onderwijs erg belangrijk. Op de school heerst een prettige en veilige sfeer, dat bereikt wordt door het gedragsprotocol en de Kanjertraining. Voor kinderen met een specifieke onderwijsbehoefte biedt de KlimOp een unieke kans. De kinderen staan centraal en elke maand denkt de leerlingenraad mee over het onderwijs op de school. Verder heeft de school een continurooster en wordt er nauw samengewerkt met De Boomhut van Villa Kakelbont voor de voor- en naschoolse opvang en activiteiten.
De directie, leerkrachten en de leerlingen nodigen belangstellenden van harte uit om kennis te maken met basisschool De Boomladder gelegen aan Rozenlaan 6. Ook De Boomhut is deze ochtend geopend voor belangstellenden.