Megaveel artiesten naar Zomertoer Heerhugowaard

Nieuws
De RADIONL Zomertoer haalt de grootste Nederlandse artiesten naar Heerhugowaard. (aangeleverde foto)
De RADIONL Zomertoer haalt de grootste Nederlandse artiesten naar Heerhugowaard. (aangeleverde foto) rodi.nl

HEERHUGOWAARD - De zevende editie van de RADIONL Zomertoer in Heerhugowaard op het Stadsplein wordt een grote happening. Zaterdagavond 14 juli barst het muziekspektakel om 20.00 uur los met een spetterende show van de topformatie Popgunn, waarna DJ Jerome de avond met een knaller uit luidt.
Zondag 15 juli zijn muziekliefhebbers welkom vanaf 12.00 uur. RADIONL maakt er dan een geweldig feest van met een indrukwekkende line-up met onder anderen Wolter Kroes, George Baker, René Schuurmans, Henk Bernard, Frans Duijts en nog veel meer bekende Nederlandse artiesten. Vanaf 18.00 uur mixen DJ's Ray en Bruun de lekkerste platen aan elkaar mixen, tot het feest om 21.00 uur ten einde loopt en er hopelijk kan worden teruggekeken op een fantastisch evenement.
Het hele weekend is er vrij entree, mede dankzij de steun van de gemeente Heerhugowaard, winkelcentrum Middenwaard, Mediamarkt, Rabobank en vele andere sponsors. Zondag is het evenement live te volgen op radio en televisie, via de regionale zender Heerhugowaard Alife op Ziggo-kanaal 47.
Meer weten? Kijk op www.zomertoerhhw.nl.