Wolter Kroes en Frans Duijts op RADIONL Zomertoer

Nieuws
Wolter Kroes is één van de vele blikvangers tijdens de RADIONL Zomertoer in Heerhugowaard. (foto Jayne Ackermans/ archief)
Wolter Kroes is één van de vele blikvangers tijdens de RADIONL Zomertoer in Heerhugowaard. (foto Jayne Ackermans/ archief) rodi.nl

HEERHUGOWAARD - De zevende editie van de RADIONL Zomertoer in Heerhugowaard wordt een grote happening. Zaterdagavond 14 juli trapt de band Popgunn het evenement om 20.00 uur af met een spetterende show vol dance-, rock- en hiphoptracks. Dj Jerome luidt de avond uit, tot 01.00 uur. Zondag 15 juli barst het feest vanaf 12.00 uur los met een geweldige line-up, met onder anderen Wolter Kroes, George Baker en Frans Duijts!
Ook René Schuurmans, Henk Bernard, Helemaal Hollands, Alex, Dries Roelvink, Koos Alberts, Yves Berendse, Dikdakkers, Tamara Tol, Danny Froger, René Karst, Lytse Hille, Sidney Bischoff, Joost de Vries, Dennis van Veen, Hans Steiger, André Boekel, Michael Nobbe, Kimberly, René Eshuijs, Stef Horn, Robbert van de Steenhoven, Henk Naber en Henk Bolink zullen hun kunsten vertonen op het RADIONL- podium op het Stadsplein. Vanaf 18.00 uur is er een after party, waarbij dj's Ray en Bruno de lekkerste platen aan elkaar mixen. Het feest loopt rond 21.00 uur ten einde.
Het hele weekend is er vrij entree, mede dankzij de inbreng van de gemeente Heerhugowaard, Winkelcentrum Middenwaard, Mediamarkt Heerhugowaard, Rabobank Alkmaar e.o. en vele andere sponsors. Op zondag is het evenement live op radio (RADIONL en Heerhugowaard A Life) en televisie (Ziggo-kanaal 47) te volgen.
Kijk voor meer informatie op www.zomertoerhhw.nl.