April bij TAS: fruittaartjes bakken en proefjes doen

Nieuws
Proefjes doen bij TAS!
Proefjes doen bij TAS! (Foto: Archief)

HEERHUGOWAARD - Ook in april is er weer van alles te doen voor de jeugd in de gemeente Dijk en Waard. TAS jongerenwerk organiseert deze maand een aantal leuke activiteiten voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar. Op de woensdagen is TAS open van 14.00 tot 17.30 uur. Voor en na de activiteit kan je gebruikmaken van de spellen en knutselmaterialen. De activiteit is inclusief limonade en wat lekkers. Kijk voor meer info op www.tasheerhugowaard.nl.

Belangrijk om te weten: voor alle onderstaande activiteiten - behalve de inloop op vrijdagmiddag - dien je je aan te melden via tasactiviteiten@gmail.com onder vermelding van naam, leeftijd, eventuele bijzonderheden en een telefoonnummer van een ouder. De activiteiten vinden plaats bij TAS aan het Van Eedenplein 3, tenzij anders vermeld. 

Jongens-meidendag

Jongens en meiden. Beiden zijn heel verschillend, maar wie is er nou slimmer, sterker en handigiger? Woensdag 3 april spelen de jongens en de meiden allerlei spellen tegen elkaar. Maar het gaat niet om winnen, het gaat om het plezier. Wil jij meedoen, maar vind je dat jij niet in een van de hokjes past die wij hier afspiegelen? Dan mag je zelf kiezen in welk team jij je thuis voelt! Tijd: 15.30 tot 17.00 uur. Kosten 3 euro. 

Fruittaartjes maken

Woensdag 10 april wordt er weer een keertje gebakken bij TAS, deze keer met fruit. Dat wordt smullen! Tijd: 15.30 tot 17.00 uur. Kosten 3 euro.

Zomerse activiteit

Woensdag 17 april neemt TAS vast een aanloop naar de zomer met een zomerse activiteit. Zo worden er waaiers gemaakt in een print die jou aanstaat, maar natuurlijk zijn er meer zomerse activiteiten deze middag. Tijd 15.30 tot 17.00 uur. Kosten 3 euro. 

Proefjesdag

Lekker experimenteren en op ontdekking gaan, dat kan woensdag 24 april tijdens proefjesdag. En je leert er nog wat van ook! Doe je gezellig mee? Tijd: 15.30 tot 17.00 uur. Kosten 3 euro. 

Inloop op vrijdag

Ben jij tussen de 8 en 15 jaar? Dan kan je op de vrijdag na schooltijd gewoon binnenlopen bij TAS aan het Van Eedenplein 3 in Heerhugowaard. Je kunt hier lekker chillen, gebruikmaken van het buitenspeelmateriaal, spelletjes doen, tafelvoetballen, afspreken met je vrienden, muziek luisteren en nog veel meer. De inloop is van 14.00 tot 17.00 uur en langskomen kost niets. In schoolvakanties is er geen inloop. Kom je langs? Gezellig! Zorg er wel voor dat ze thuis weten dat je bij TAS bent! 

Kijk voor meer info op www.tasheerhugowaard.nl.