Autobedrijf John Visser loopt verder weg bij concurrentie.
Autobedrijf John Visser loopt verder weg bij concurrentie. (Foto: Pexels)

Autobedrijf John Visser loopt verder weg bij concurrentie

Partnerbijdrage

HEERHUGOWAARD - In de L’Arcade Administratie-Cup heeft Autobedrijf John Visser het gat op de drie voornaamste concurrenten weten te vergroten. Zelf kwam de koploper in actie tegen de nummer vier VHC Jongens B.V. en had het na slechts vier minuten al een 2-0 voorsprong in handen. 

Dejen Gebrekidan zou al snel voor de aansluitingstreffer zorgen en gedurende de eerste helft bleef VHC Jongens B.V. in de buurt. Tussen minuut twintig en 24 wist Autobedrijf John Visser echter vier opeenvolgende doelpunten te maken en zo een bepalend gat te slaan. Mede dankzij twee goals van Jeroen Kossen kwam VHC Jongens B.V. nog wel terug tot 8-4, maar in de laatste vijf minuten kon de lijstaanvoerder nog drie keer scoren en zo een eindstand van 11-4 laten noteren. 

Loran Schouten was met vier doelpunten de topscorer aan de kant van Autobedrijf John Visser, dat nu een voorsprong van maar liefst zestien punten heeft op de nummer twee Rijkspolder / Steakhouse Marrakech. Deze ploeg nam het op tegen de nummer drie Reyez! en beide ploegen moesten genoegen nemen met een punt. Ondanks een vroege 0-1 achterstand was Rijkspolder / Steakhouse Marrakech de betere ploeg in de openingsfase van dit duel en nam het door onder meer twee treffers van Mounir El Fakiri een 3-1 voorspong. Koen van der Meer bracht Reyez! dichterbij en hierna was het erop en erover voor Reyez!, dat via twee goals van Frank van der Eng en één van Willem de Krijger met 3-5 voor kwam te staan. Rijkspolder / Steakhouse Marrakech gaf zich echter niet gewonnen en vier minuten voor tijd bracht Habib Ait Ochaine de spanning terug. Slechts een minuut later kon ook Ivan Munera het net vinden en zo zijn ploeg nog een punt bezorgen; 5-5.

Comeback

Middels een knappe comeback heeft ook De Heertjes/Albinotrouwringen 1 een punt uit het vuur weten te slepen. Tegen De Praktijk kwam het al in de derde minuut op een 1-0 achterstand en een kwartier later zou Rick Schepers deze achterstand verdubbelen. Met nog vier minuten te gaan tekende Nick van Heumen voor de 3-0 en leken de drie punten wel binnen voor De Praktijk. Tim Kramer deed hierna wat terug namens De Heertjes/Albinotrouwringen 1 en in de laatste twee minuten was het Daniël Vos die met twee doelpunten voor de ongelofelijke 3-3 wist te zorgen. Door deze puntendeling komen beide ploegen nu op zestien punten en is het gat richting de nummer vier VHC Jongens B.V. met zes punten behoorlijk. 

In de A2-Cup blijft Sta op stoel Alkmaar/Smart Home Beveiliging aan de leiding gaan na een vermakelijk duel met Schildersbedrijf Mol. De laatstgenoemde ploeg kende de betere start en nam zo een 0-2 voorspong na treffers van Guido Snel en Don van Sermondt. De aansluitingstreffer van Thomas Bak liet echter niet lang op zich wachten en het werd 2-2 dankzij Steven van Tunen. Diezelfde Van Tunen bezorgde Sta op stoel Alkmaar/Smart Home Beveiliging negen minuten voor tijd zijn enige en laatste voorsprong, want in de slotfase zou Sebastian Visser de einstand op 3-3 bepalen.

Openingstreffer

Café Muizenvreugd heeft dankzij dit gelijke spel en de eigen overwinning op Kieskeurig de aansluiting met de bovenste ploegen in de A2-Cup weer weten te vinden. Joost Melten was in dit duel goed voor de openingstreffer, maar Café Muizenvreugd ging slordig met de kansen om en het duurde dan ook lang voordat de tweede treffer op het bord kwam te staan. In de 28e minuut was het dan toch raak en was Carlo Olijhoek de doelpuntenmaker. Kieskeurig had aanvallend lang weinig in te brengen, maar stond daarentegen met slechts twee treffers achter en probeerde in de slotfase middels een meevoetballende keeper toch nog een comeback te forceren. Dat lukte best behoorlijk, want een treffer van Marco Pachon bracht de spanning terug in de wedstrijd. 

Een grote kans op 2-2 volgde echter niet meer en zo ziet Kieskeurig Café Muizenvreugd naderen tot slechts een punt. EV Wonen Makelaardij 1 kon het goede gevoel van de eerste overwinning geen vervolg geven tegen Energy Trust. Sterker nog, binnen negen minuten keek de ploeg al tegen een 3-0 achterstand aan en werd het gedwongen tot achtervolgen. Een treffer van Willem Lagerhorst zou het gat verkleinen, maar dankzij goals van Ilyas Bektes en Furkan Kebabci wist Energy Trust uit te lopen naar 5-1.

Einde van onzekerheid

Spannend werd het toch nog wel nadat Dion Bestevaar en Dave Timmer namens EV Wonen Makelaardij 1 het net wisten te vinden, maar acht minuten voor tijd zou Hamza Kaiss aan alle onzekerheid een einde maken; 6-3.

Kijk voor meer info op www.recreatievoetbal.nl.

Binnen 5 minuten bijgepraat

over het laatste nieuws uit Dijk en Waard

Schrijf je hierin voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Nachtvlinders kijken tijdens de Nationale Nachtvlindernacht Algemeen 25 jun, 08:48
Afbeelding
Droom mee met Jozef en zijn tover-dromenjas in Theater de Binding Uit 24 jun, 16:45
Afbeelding
Doet en Ontmoet in Veldzorg weer begonnen Algemeen 24 jun, 14:52
Afbeelding
Burgemeester Rehwinkel bezoekt Stichting Miss IQ Algemeen 24 jun, 14:10
Afbeelding
Tien vragen aan... Sreta Schrieken Algemeen 24 jun, 11:04
Afbeelding
Wat is er de komende week te doen voor jongeren in Dijk en Waard? Algemeen 24 jun, 09:45
Afbeelding
Heerhugowaardse kunstenaars exposeren tijdens Kunstparade in Heiloo Algemeen 24 jun, 08:04
Afbeelding
Twee ongelukken op N242 112-nieuws 23 jun, 19:19
Afbeelding
Viviane wil met haar stichting huidkanker zoveel mogelijk de wereld uithelpen Algemeen 23 jun, 14:29
Afbeelding
Koninklijk Erepenning voor jarig DTS Algemeen 23 jun, 14:13
Afbeelding
Raadsleden Dijk en Waard brengen werkbezoek aan fuserende bibliotheken Algemeen 23 jun, 14:10
Afbeelding
Foto expositie Allemanskerk ingeluid door Gerard Zeeman Algemeen 23 jun, 14:08
Afbeelding
Maarten Beneker clubman pur sang van zowel DTS als LSVV Algemeen 23 jun, 14:06
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief