Summer Shopping Night in Winkelcentrum Middenwaard

Partnerbijdrage
Zanger Frans Duijts luistert het feestje in Middenwaard op met zijn gezellige hits.
Zanger Frans Duijts luistert het feestje in Middenwaard op met zijn gezellige hits. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Zin in een avondje extra lang shoppen? Vrijdag 27 mei is het weer zover: Summer Shopping Night in Middenwaard. Dit is niet zomaar een koopavond, maar een die duurt tot 22.00 uur!

Met de zomer in het vooruitzicht is het de hoogste tijd om de fleurige, hippe en luchtige outfits te scoren in Middenwaard. Of wat dacht je bijvoorbeeld van festivaltentjes, telefoonopladers of leesvoer voor aan het zwembad? Een goed begin is het halve werk!

Tijdens Summer Shopping Night op 27 mei is er tussen 19.00 en 22.00 uur van alles te doen in het winkelcentrum. Zo zijn er fijne winkelacties, maak je kans op prijzen en zijn er genoeg hapjes en drankjes te proeven tijdens je shopronde. Bovendien kun je deze avond al dansend winkelen met het unieke entertainment.


Shop alleen deze avond met grote kortingen! - (Foto: Aangeleverd)

Toffe acts

De winkeliers van Middenwaard maken er een feestje van! Op deze avond zijn er diverse DJ’s aanwezig die een heerlijk zomers deuntje draaien. Misschien loop jij zelfs wel de rondlopende DJ of steltenlopers tegen het lijf. Worden de shoptassen wat zwaar aan de armen? Het dansoptreden van dansschool Gottamove zorgt ervoor dat je even alles heerlijk los kunt schudden! Als klap op de vuurpijl komt om 20.30 uur niemand minder dan sfeermaker Frans Duijts langs voor een spetterend optreden!

Fijne winkelacties

Naast al het toffe entertainment, doen de winkels ook graag mee met fijne winkelacties om er voor jullie een spetterende Summer Shopping Night van te maken.

Zie ook www.middenwaard.nl