Trijntje Oosterhuis op Broek in Concert

Partnerbijdrage
Trijntje Oosterhuis  verleent dit jaar haar medewerking aan Broek in Concert.
Trijntje Oosterhuis verleent dit jaar haar medewerking aan Broek in Concert. (Foto: Archief)

DIJK EN WAARD - De kaartverkoop voor het unieke Broek in Concert, met medewerking van niemand minder dan zangeres Trijntje Oosterhuis, is van start gegaan. 

Vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober verzorgt Muziekvereniging Advendo uit Broek op Langedijk onder leiding van Betty Bakker voor een fantastisch concert waaraan deze topzangeres en een 125-koppig gelegenheidskoor hun medewerking zullen verlenen. 

Total Touch

Trijntje Oosterhuis heeft zich in de afgelopen jaren ontpopt tot één van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Samen met haar broer Tjeerd richt ze begin jaren negentig de band Total Touch op. 2019 was het jaar waarin Trijntje haar 25-jarige carrière vierde. Op haar toen uitgebrachte album ‘Dit is voor mij’ werkt ze samen met een combinatie van oude rotten in het vak en jong, nieuw talent. 

Onlangs nam ze samen met het Metropole Orkest meerdere albums op met het repertoire van meestercomponist Burt Bacharach, die zelfs nieuw songmateriaal hiervoor leverde. 

Proms

Broek in Concert; twee concerten in de traditie van de beroemde Engelse Proms-concerten. Een gevarieerd programma met mooie orkeststukken, en populaire krakers voor orkest en koor, van klassiek tot pop.

Scoor je tickets!

Kaarten kosten € 32,50 per stuk, dit is inclusief garderobe, een consumptie in de pauze en een afterparty in het Cool Café. Kaarten kun je nu reserveren via www.advendo.info. Per avond zijn in totaal vijfhonderd entreetickets beschikbaar.