Kaartverkoop gestart ‘De laatste tuinder van Langedijk’

Uit
De voorverkoop voor de voorstelling van De Laatste Tuinder is gestart!
De voorverkoop voor de voorstelling van De Laatste Tuinder is gestart! (Foto: aangeleverd)

DIJK EN WAARD - De ticketverkoop voor ‘De laatste tuinder van Langedijk is begonnen. De uitvoeringen van dit bijzondere theaterstuk zijn van donderdag 12 tot en met zondag 15 mei. 

Museum BroekerVeiling vormt het prachtige en unieke decor. Op drie locaties in en rond het museum vindt een scène plaats, het publiek loopt onder begeleiding van gidsen van de ene naar de andere scene. De fameuze Westfriese band Skotwal tekende voor de titelsong ‘Oigen Baas’ en speelt zelfs mee in de voorstelling. 

Het theaterstuk, geschreven en geproduceerd door theaterduo Theo de Graaf en Willem Poortvliet, volgt de besognes van de laatste tuinder van Langedijk. Het is een hard en schamel bestaan. Kan hij overleven in een wereld waarin geld belangrijker is dan de liefde voor het tuindersvak en de natuur. Het drieluik staat bol van drama, botsende belangen met een flinke dosis humor en absurditeit. Het kan anders, maar wie betaalt de rekening? 

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.koolkollektief.nl. Daarnaast is er op vrijdag, zaterdag en zondag een speciaal duurzaam diner arrangement vooraf aan de eerste voorstelling bij te boeken. Na afloop is het gezellige theatercafé open.