VIP in winkelcentrum ‘t Loo

Cultuur
Vrijblijvend kennismaken met vrijwilligerswerk.
Vrijblijvend kennismaken met vrijwilligerswerk. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - Op zoek naar een leuke en zinvolle manier om de tijd te besteden? Of gewoon nieuwsgierig naar het hoe en wat van vrijwilligerswerk? Dan nodigt het Vrijwilligers Informatie Punt Heiloo (VIP) belangstellenden uit voor een kennismaking met vrijwilligerswerk. Dat kan zaterdag 20 april in winkelcentrum ’t Loo.

Die ochtend verwelkomen de medewerkers van VIP geïnteresseerden op het terras van de Hema in winkelcentrum ‘t Loo. Onder het genot van een kop koffie staan zij voor iedereen klaar, om alle denkbare vragen te beantwoorden en te informeren over de vele mogelijkheden binnen het vrijwilligerswerk.

Iets terugdoen

Fabiola Hillebrand, consulent bij het VIP: “Vrijwilligerswerk biedt niet alleen talloze kansen voor persoonlijke groei, het opdoen van nieuwe vaardigheden en het ontmoeten van interessante mensen, maar het is ook een geweldige manier om iets terug te doen voor een ander. Of je nu jong of oud bent, veel of weinig tijd hebt, of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, er is altijd wel een vrijwilligersfunctie die bij jou past!”

Ontmoet het VIP zaterdag 20 april tussen 11.00 en 16.00 uur op het terras van de Hema in ‘t Loo. Bij verhindering die dag is iedereen ook welkom tijdens de openingstijden van VIP in Bibliotheek Heiloo of op afspraak. Informatie: www.vipheiloo.nl.