Lasergamen in Heilooërbos

Sport
Afbeelding

HEILOO - Op zoek naar een spannende vakantieactiviteit? Voor dinsdag 7 mei staat een geweldige belevenis op de planning: lasergamen in het Heilooërbos. Jongerenwerk Heiloo en de Buurtsportcoaches organiseren deze spannende activiteit weer voor jongeren tussen de tien en twintig jaar.

Tijdens dit avontuurlijke evenement krijgen deelnemers de kans om het op te nemen tegen het andere team in een intense lasergame-sessie. Ren door het bos, verstop je achter bomen en struiken en probeer zoveel mogelijk tegenstanders te raken, terwijl je slim manoeuvreert om zelf niet geraakt te worden.

Het lasergamen voor kinderen uit groep 7 en 8 is van 13.00 tot 14.00 uur, jongeren van twaalf tot en met vijftien jaar spelen van 14.00 tot 15.00 uur en zestien tot en met twintig jaar van 15.00 tot 16.00 uur. Het start- en speelgebied is bij de Kattenberg en meedoen is gratis.

Info/aanmelden

Snel aanmelden is raadzaam, want er is beperkt plek beschikbaar. Meer informatie en aanmelden kan via de website: www.jongerenwerkbuch.nl/activiteiten.