Alexander Broussard op herhaling

Algemeen
Een bijzonder geslaagd concert.
Een bijzonder geslaagd concert. (Foto: Pim Beudeker)

Mogelijk hebben het optreden en de recensies daarvan zoveel indruk gewekt. Het theater zat afgelopen zaterdag nagenoeg vol, een bijna uitverkocht huis. En het was voor het aanwezige publiek alleszins de moeite waard.

OOSTZAAN - In september 2021 was Alexander Broussard al te zien en horen in theater De KunstGreep. Toen was hij er met een solo optreden rondom Billy Joël. Hij liet daar een aantal nummer horen en vertelde daarbij over de achtergrond van de diverse songs en ook een stukje levensverhaal van Billy Joël. Dat kon toen niet anders vanwege de geldende coronamaatregelen. Nu was Alexander opnieuw in De KunstGreep echter samen met zijn vijfkoppige band 003. 

door Pim Beudeker

De liedjes van Billy Joël hoeven geen introductie meer. En de manier waarop Alexander met zijn band de nummers van Billy neerzet is geweldig en overtuigend, zowel de prachtige ballads als de swingende rock ’n roll-nummers. Het was niet voor niets dat voor de laatste noot uit de instrumenten kwam het publiek al ging staan en een overweldigend applaus liet horen. Alexander en 003 konden niet anders dan in plaats van één toegift er twee te geven.