Koningsdag Oostzaan 2024: dit is er te doen!

Uitgaan
Er is genoeg te beleven tijdens Koningsdag in de gemeente Oostzaan.
Er is genoeg te beleven tijdens Koningsdag in de gemeente Oostzaan. (Foto: Adobe Stock)

OOSTZAAN - Het is al bijna zover: Koningsdag 2024 komt er weer aan! Maar wat is er in Oostzaan te doen op Koningsdag 2024? We vertellen het je in dit artikel!

Koningsdag Oostzaan 2024

Oostzaan maakt zich op voor een spetterende Koningsdag 2024! Op 27 april transformeert het Kerkplein tot een bruisend terrein. Dit jaar belooft het weer een onvergetelijke dag te worden, met een mix van de vrijmarkt, activiteiten, en een gezellige sfeer. Wat kun je verwachten? Dit is de planning van Koningsdag Oostzaan 2024.

De Oostzaanse Koningsdagmarkt is speciaal voor kinderen en jongeren. Van 09.00 tot 12.00 uur mogen alle Oostzaanse kinderen en jongeren op de vrijmarkt spulletjes verkopen en leuke activiteiten organiseren. Kleedjes neerleggen kan vanaf 08.30 uur.

Tekst gaat door onder de afbeelding.


Afbeelding: Evenementen Oostzaan

Vrijmarkt

Tussen 09.00 en 12.00 uur hebben alle jonge inwoners van Oostzaan de gelegenheid om hun eigen spulletjes te verkopen op de bruisende vrijmarkt. De kleedjes kunnen al vanaf 08:30 uur worden uitgespreid, zodat iedereen ruim de tijd heeft om zijn kraampje op te zetten en klaar te maken voor een ochtend vol gezelligheid en handel.

Activiteiten

Er zijn tal van leuke activiteiten om van te genieten tijdens Koningsdag Oostzaan 2024! Laat je prachtig schminken, knuffel gezellig met schattige dieren, geniet van het op en neer springen op het springkussen en bewonder de talenten die schitteren op het open podium. Er is voor ieder wat wils om een onvergetelijke dag te beleven!

Horeca

Terwijl de jonge marktkoopmannen en -vrouwen zich vermaken op de bruisende vrijmarkt, hebben ouders en verzorgers de gelegenheid om heerlijk te ontspannen en te genieten van een verfrissend drankje of een smakelijk hapje bij de gezellige lokale horecagelegenheden.