Gemeente en MET bedanken vrijwilligers

Algemeen
Een bedankje voor alle inzet, toewijding en inspanningen.
Een bedankje voor alle inzet, toewijding en inspanningen. (Foto: Pixabay)

HEERHUGOWAARD - De gemeente Heerhugowaard is blij met vrijwilligers en mantelzorgers! Daarom wil zij hen namens mede namens MET Welzijn Heerhugowaard hartelijk bedanken voor hun inzet, tijd en toewijding. Dat de gemeente met de actie Vrijwilligers Bedankt!

Inwoners van de gemeente Heerhugowaard die actief zijn als vrijwilliger en/of mantelzorger krijgen van 6 tot en met 14 november 2021 een bedankje voor hun werk. Onder het motto ‘Vrijwilligers Bedankt!’ verzorgt welzijnsorganisatie MET Welzijn Heerhugowaard samen met de gemeente Bedankpakketten. Dit jaar zijn er minder fysieke bijeenkomsten maar is er een coronaproof manier gevonden om vrijwilligers en mantelzorgers te bedanken. “We hebben gekozen voor bonnen en pakketten zodat u thuis kunt genieten of de bonnen kunt verzilveren op een moment dat voor u veilig voelt. Bonnen zijn daarvoor lang genoeg geldig”, aldus de coördinator van de actie.

Bekijk het aanbod van pakketten op www.vrijwilligers-bedankt.nl/gemeente/heerhugowaard, maak uw keuze en schrijf u in! Dat kan nog tot en met donderdag 21 oktober. “Gemeente Heerhugowaard en MET Welzijn Heerhugowaard bedanken u voor uw inzet en wensen u alvast veel plezier!”