Extra leerlingmiddag groep 8 op Huygens College

Algemeen
Open dag voor leerlingen uit groep 8 bij het Huygens College.
Open dag voor leerlingen uit groep 8 bij het Huygens College. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Het Huygens College in Heerhugowaard organiseert woensdag 19 januari 2022 een extra leerlingmiddag voor groep 8 organiseren.

Woensdag 17 november hield de school al een dergelijke middag. Leerlingen van groep 8 konden deelnemen aan een workshop naar keuze en zo sfeer proeven op de school. Er bleek heel veel animo voor deze middag te zijn. Helaas moest een deel van de leerlingen afzeggen vanwege corona-gerelateerde klachten. Daarom is besloten om naast de leerlingmiddag voor de locatie Middenweg die al gepland stond op 19 januari, ook een leerlingmiddag voor de locatie Umbriëllaan te organiseren.

Informatieavonden voor ouders

Er staan in de komende periode nog meer activiteiten gepland om de leerlingen van groep 8 en hun ouders te laten kennismaken met de school. Dinsdag 18 en woensdag 19 januari worden informatieavonden voor ouders gehouden en op 8 en 9 februari open dagen. Het is nog onzeker of deze activiteiten op de gebruikelijke wijze door kunnen gaan. We adviseren geïnteresseerden om de website van de school, www.huygens.nl, in de gaten te houden.

Schrijf je in!

Inschrijven voor de leerlingmiddag groep 8 kan via www.huygens.nl. Op de locatie Umbriëllaan wordt les gegeven aan leerlingen met een vmbo-bb tot en met vmbo-kb/tl advies, op de locatie Middenweg zijn de leerlingen met een vmbo-tl tot en met vwo advies gehuisvest. 

Mochten de activiteiten op 19 januari vanwege de coronamaatregelen niet door kunnen gaan dan worden de deelnemers daarover bijtijds geïnformeerd.