Bridgecursus voor beginners bij OBC

Algemeen
Het bridgeseizoen begint weer.
Het bridgeseizoen begint weer. (Foto: Aangeleverd)

OOSTZAAN - Voor beginners, maar wellicht ook voor diegenen die een tijd niet gebridged hebben, start de Oostzaanse Bridgeclub OBC op 6 oktober Een nieuwe bridgecursus.  

Bridgen is een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en tegelijk fantastische hersengymnastiek. Niet gek dus dat het al jaren ontzettend populair is bij veel mensen, zoals 50 plussers, die minder zijn gaan werken of net met pensioen zijn. Het is leuk, zeer veelzijdig en het verveelt nooit.

De cursus van de Oostzaanse bridgeclub omvat een aantal onderdelen om zich het spel in een aantal cursusavonden eigen te maken. Gestart wordt met het leren afspelen en het leren bieden; de twee belangrijke onderdelen van het spel. Later in de cursus wordt de kennis steeds uitgebreider.

De cursus bestaat uit 12 lessen van 2,5 uur en wordt gehouden op woensdagavonden in clubgebouw van Muziekvereniging Excelsior, Twiskeweg 103, 1511 BW Oostzaan. De locatie is gemakkelijk te bereiken en heeft goede parkeermogelijkheden. De hele cursus kost € 100,00 (exclusief 2 boeken). 

Vragen of aanmelding? Neem contact op met secretaris Ed Solleveld, 06-48448148, edsolleveld@gmail.com. Of kijk voor informatie op de OBC-clubwebsite: www.obc-oostzaan.nl.