Jubilaris Adrie geëerd op ‘kermis’ Veenhuizen

Algemeen
Adries 70ste kermisjubileum werd niet vergeten!
Adries 70ste kermisjubileum werd niet vergeten! (Foto: Theo Annes)

VEENHUIZEN - Door de ontwikkelingen van het corona virus heeft het kermis comité van Veenhuizen besloten om de kermis niet door te laten gaan.

Annet Kroon namens het kermiscomité Veenhuizen: “Wij wilden wel de kinderspelletjes organiseren maar hebben op het laatste moment toch besloten dit niet te doen. Dus bedachten wij dat het leuk zou zijn om een drive tru te organiseren zodat de kinderen een zakje snoep en een ijsje kunnen halen om toch iets van het kermisgevoel mee te geven. En er is nog een verrassing. Dit jaar zou het de 70e kermis van Adrie de Visser zijn, de huidige beheerder van het dorpshuis. Op 16-jarige leeftijd kreeg hij verkering met Hennie Bierman. Zijn toekomstige schoonvader Henk Bierman vond dat Adrie wel achter de tap kon met de kermis. Hij zou dit jaar dan voor de 70e keer achter de bar staan met de kermis. Dit wilden wij niet ongemerkt voorbij laten gaan dus hebben wij hem even goed in het zonnetje gezet!”

Tussen 11.00 en 13.00 uur werd de drive tru gehouden waar Adrie op zijn ‘troon’werd verrast door heel veel kinderen die langskwamen, veelal met zelfgemaakte tekeningen en knutselwerkjes om hem te bedanken. Van het comité kreeg Adrie, die in augustus 86 jaar hoopt te worden, bloemen en een oorkonde. 

Afbeelding