De Meetlat viert eenjarig bestaan met open huis

Algemeen
Meryem en Mustafa voor de nieuwe en uitgebreide gordijncollectie in hun winkel aan het Broekerplein.
Meryem en Mustafa voor de nieuwe en uitgebreide gordijncollectie in hun winkel aan het Broekerplein. ((Foto: Rodi Media/ MB))

LANGEDIJK - Even snel langsgaan bij het echtpaar Mustafa en Meryem Sari voor een interview in de krant is bijna onmogelijk. Koffie, thee, Turkse koekjes, een zelfgemaakt hartig bladerdeeghapje en druiven worden meteen klaargezet. Gastvrijheid heeft dit echtpaar hoog in het vaandel staan.

Ze vertellen graag hoe het gaat en welke opdrachten ze allemaal hebben gedaan. Mustafa laat graag foto’s zien van de op maat gemaakte gordijnen van een gerestaureerde boot en van de fauteuil die hij opnieuw bekleed heeft met gordijnstof. Een jaar geleden startte De Meetlat op het Broekerplein met de kledingreparatiewinkel annex stomerij / meubelstoffeerder / gordijnatelier. Golftassen repareren, te lange broekspijpen inkorten, missende drukknopen terugzetten, kapotte ritsen vervangen, dekzeilen op maat maken voor de boot; je kunt het zo gek niet bedenken of de familie Sari regelt het. Nieuw is de uitgebreide gordijnencollectie die ze sinds de zomer aanbieden. Alle mogelijke dessins, stoffen en kleuren zijn mogelijk, van zware kwaliteit velours tot fijngeweven vitrage gordijnen. U zoekt de stof uit bij De Meetlat, Mustafa komt bij u thuis inmeten, maakt de gordijnen in eigen atelier op maat en met de gewenste plooi, en hangt ze desgewenst weer bij u thuis op. Allemaal inclusief en voor één afgesproken prijs.

Open huis 

Mustafa en Meryam hopen u snel te zien in hun winkel. Op zaterdag 2 oktober houden ze een open huis. U kunt dan de hele dag binnenlopen om te kijken wat het echtpaar doet onder het genot van een hapje en een drankje. Ook voor de kinderen wordt natuurlijk lekkers klaargezet. De hele maand oktober kunt u bovendien twee broeken laten stomen voor de prijs van één. De Meetlat vindt u aan het Broekerplein 9 (tegenover winkelcentrum Broekerveiling), tel. 06-10229071, maandag gesloten.