Seasight Singers.
Seasight Singers. (aangeleverd)

Snuffelmarkt van The Sea Sight Singers

BERGEN - Leden van het Bergens gemengd koor The Sea Sight Singers staan zaterdag 14 september op het Plein centrum Bergen met allerlei nog goed te gebruiken spullen.

Voor een klein prijsje kunt u uw slag slaan, kleding, serviesgoed, speelgoed, boeken, dvd's, cd's en nog veel meer. Vooral als u de eerste bent vindt u net dat ene artikel waarnaar u op zoek bent, dus wees er op tijd bij!!

Het koor start het nieuwe zangseizoen met een mooi project, het laatste weekend van de komende Kunst-10daagse Bergen ontvangt zij het Duitse koor MondayMonday uit Kierspe Sauerland en verzorgen met elkaar op zaterdag 27 oktober een afwisselend concert. Dit vindt plaats in de aula van de Bergense Scholengemeenschap aan de Rondelaan Bergen, vrij entree!

Mocht u interesse hebben, altijd welkom kennis te maken en vrijblijvend enkele repetities bij te wonen op de dinsdagavond in het T&O-gebouw aan de Kogendijk Bergen. Neem dan even contact met  op via 072 5897533 of mail met info@seasightsingers.nl, www.seasightsingers.nl.

Marsha Bakker
Meer berichten