Tafeltennisseizoen van start

Tafeltennis seizoen weer van start

SCHOORL - Bij de tafeltennisvereniging Duintreffers in Schoorl die alweer 56 jaar bestaat gaat in september het seizoen weer van start.

Duintreffers is de enige tafeltennisvereniging in de gemeente Bergen. Vanaf 1984 heeft Duintreffers haar eigen clubgebouw aan de Nieuwedam 5 in Schoorl, waar de leden komen om te sporten of voor een praatje in de kantine.

Op dinsdag 3 september is de wekelijkse training weer van start gegaan onder de deskundige leiding van onze trainer Peter. Aspirant-leden mogen vier keer gratis een training bijwonen. Voor een eigen batje hoef je in het begin niet voor te zorgen, er zijn altijd batjes bij de club aanwezig. Elke dinsdag van 18.30 tot 20.00 is er training voor de jeugd daarna van 20.00 tot 21.30 uur training voor de senioren. Na de training kan er altijd nog even vrij worden gespeeld en worden na gepraat met een drankje er bij. Maandag 4 september gaat ook de Samson training weer van start, één keer in de twee weken speelt een groep mensen met een verstandelijke beperking een potje tafeltennis met vier vrijwilligers van Duintreffers.

Wil je nog meer weten kijk dan op duintreffers.nl of kom gezellig een keertje kijken.

Marsha Bakker
Meer berichten