De Watertoren verandert in kinderparadijs

  Nieuws
Lekker spelen en ravotten tijdens het Sportspektakel. (Foto: aangeleverd)
Lekker spelen en ravotten tijdens het Sportspektakel. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

EGMOND AAN ZEE - De Buurtsportcoach van de gemeente Bergen, Elles Kraakman, organiseert in samenwerking met Jongerenwerk Bergen en lokale sportverenigingen tijdens de herfstvakantie een Sportspektakel in sporthal De Watertoren in Egmond aan Zee. Alle kinderen van vier tot twaalf jaar zijn maandag 22 oktober van harte welkom om van 12.30 tot 16.30 uur te komen sporten, springen en lekker gek doen.
Sporthal De Watertoren wordt omgetoverd tot een waar kinderparadijs. Kinderen uit de gemeente Bergen en omgeving kunnen zich deze maandagmiddag in de herfstvakantie uitleven op bijvoorbeeld luchtkussens en een stormbaan. Ook zijn er veel leuke spelmaterialen. Wie ouder is dan zes jaar, kan bovendien meedoen aan diverse sportclinics als freerunning, karate, gym en freestyle voetbal. Bij binnenkomst kunnen liefhebbers zich inschrijven voor deze clinics.
Aanmelden voor het Sportspektakel is niet nodig. Loop gewoon binnen! Kinderen betalen 3,50 euro entree, begeleiders mogen gratis mee naar binnen. Voor BSO's en groepen gelden aangepaste tarieven. Neem hiervoor contact op met Elles Kraakman: e.kraakman@alkmaarsport.nl.

Meer berichten