(Foto: aangeleverd)

Tafeltennis Schoorl voor jong én oud

SCHOORL - Recent zijn de clubkampioenschappen van de zogenaamde 'vutters' gehouden bij tafeltennisvereniging Duintreffers in Schoorl. \

Twaalf mannen en vrouwen streden in dubbelpartijen om de felbegeerde bokaal. Toernooileider Jan Delis en scheidsrechter Sikke Wadman leidden het geheel tot een mooi eindresultaat. Gré Koomen en Jaap Vestering mochten zich na een paar wedstrijden kampioen noemen.

Deze vutters tafeltennissen elke donderdagochtend tussen 09.30 tot 12.00 uur. Er kan getraind worden, maar er is ook ruimte voor het spelen van vrije wedstrijden. Tafeltennis is een sport die op oudere leeftijd goed vol te houden is! De club Duintreffers is uniek als enige tafeltennisvereniging in de hele BES-gemeente en bestaat al vanaf 1963. Een gezonde club met een eigen clubgebouw maar die toch nog wel wat leden kan gebruiken. Senioren (vanaf 18 jaar) zijn welkom als recreant of toekomstig competitiespeler, maar vooral jeugd is meer dan welkom op de club. Een prima sport voor kinderen vanaf 8 jaar!

De club heeft een eigen trainer die de jeugd traint op de dinsdag van 18.30 tot 20.00 uur en de senioren van 20.00 tot 21.30 uur. De eerste vier trainingen zijn gratis en voor wie daarna lid wil worden is de contributie zeer betaalbaar.

Meer informatie kunt u vinden op de website www.duintreffers.nl. Langskomen kan ook altijd, de koffie staat klaar! Het clubgebouw is te vinden aan de Nieuwedam 5 te Schoorl (achter de brandweer).

Marsha Bakker
Meer berichten