Marjolein Meijers Trio in Vredeskerkje

BERGEN - Zangeres, muzikant en ras-comédienne Marjolein Meijers, ook wel de 'Rotterdamse Brigitte Kaandorp' genoemd, is een komische flapuit die haar publiek in het hart weet te raken.

Donderdag 24 oktober belooft weer een afwisselende muzikale avond te worden als de zangeres van voorheen De Berini's, en haar kompanen in het Vredeskerkje optreden. 

Na 'De Berini's' is 'Simpel mooi bestaan' het vijfde muziekprogramma waarmee Marjolein Meijers de handen op elkaar krijgt. Nederlandstalige eigen liedjes in combinatie met ontroerende en komische verhalen.
Marjolein Meijers maakt muziek met haar twee vaste muzikanten Walter en Onno Kuipers, al een leven lang: ook met bandjes, De Berini`s, Jan Rot en solo.

Het trio speelt ook Wereldmuziek: Iers, Balkan en cajun. Eigen composities, eigen teksten. Meijers nieuwste voorstelling staat niet alleen bol van prachtige muziek, maar zit ook vol vrolijke en ontroerende verhalen. Marjolein Meijers zang, bas, gitaar banjo, Walter Kuipers viool, mandoline, bouzouki en doedelzak, Onno Kuipers accordeon, trekzak en gitaar

Aanvang voorstelling 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Info & reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl of 06 38149037 of bij de Eerste Bergensche Boekhandel en, indien nog voorradig, ook aan de zaal. Kijk voor alle info op www.kunstgetij.nl.

Volgende concerten in het Vredeskerkje: 9 november Stolz Quartet – Razende Stilstand; 10 november De Nok met zangeres Betty Borstlap - Folk en Jazz.

Marsha Bakker
Meer berichten