Feest bij Elfje Fier

  Nieuws
Poppentheater Belletje Sterk verzorgt de nieuwe voorstelling. (Foto: aangeleverd)
Poppentheater Belletje Sterk verzorgt de nieuwe voorstelling. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHOORL - De voorstelling Feest bij Elfje Fier gaat zondag 7 oktober gaat in buitencentrum Schoorlse Duinen in première. De voorstelling hoort bij de nieuwe ontdektocht in Schoorl over Elfjes en dierenvrienden voor kinderen.
Het is herfst en dat moet gevierd worden in het Elfenbos. Elfje Fier is dikke vrienden met mier. Samen met Groene specht en Kabouter Zako gaan ze in de Schoorlse Duinen op zoek naar mooie herfstversiering voor tijdens het feest. Na de voorstelling maken de kinderen een fantasieboom met aan de voet een elfendeurtje. Poppentheater Belletje Sterk verzorgt deze nieuwe voorstelling. De voorstelling is te combineren met de elfendeurtjesroute die ontwikkeld is in samenwerking met elfendeurtjes.nl. Deelname is acht euro per persoon. Aanmelden via www.staatsbosbeheer.nl/belletjesterk of via de balie van het buitencentrum 072 5093352.


Elfendeurtjesroute

De kinderen kiezen voor ze vertrekken hun toverstaf en gaan dan met hun elfentas op pad. Bij elk elfendeurtje hoort een opdracht voor de kinderen. Na elke opdracht mag je een toverspreuk doen, en het dier wat bij het elfendeurtje hoort meenemen. Als afsluiting vieren de kinderen samen met de dieren het feest van de seizoenen.

Meer berichten