Kunst voor Kids knutselfestijn

  Nieuws
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHOORL - Kunst voor Kids houdt zaterdag 20 en zondag 21 oktober een gratis knutselfestijn in Dorpscentrum de Blinkerd aan Heereweg 150 in Schoorl. Het evenement wordt beide dagen om 11.00 uur geopend door Skye van Paw Patrol. Natuurlijk mag iedereen met haar op de foto.
Na de opening kunnen kinderen gratis work-shops, onder begeleiding van vrijwilligers, volgen tot 15.00 uur. Ze kunnen onder andere figuurzagen, schilderen, timmeren en met verschillende knutselmaterialen werken. Het thema is 'Helden van Kunst voor Kids'. De leukste workshops van de afgelopen 20 jaar gecombineerd met tv/filmhelden van nu. Verder kunnen aanwezigen in het sportcafé genieten van onder andere pannenkoeken, soep en Kunst voor Kids-cake.
Na afloop van de workshops is er zaterdag 20 oktober om 16.00 uur een toneelvoorstelling van de jongste groep van toneelclub Toneel Enzo: 'Niet te Filmen' in het theater van de Blinkerd. Kaartjes reserveren kan voor 2,50 euro per stuk bij het Sportcafé of zijn voor aanvang te koop in de foyer. De prijsuitreiking van de kleurplaatactie wordt aansluitend aan de voorstelling gehouden. Zondag 21 oktober wordt de middag, na het sluiten van de workshops afgesloten met een gratis kinderdisco. Skye zal dan ook van de partij zijn. Het knalfeest duurt tot 17.00 uur. Volg Kunst voor Kids Schoorl op Facebook.

Meer berichten