Stichting Present blij met sponsorcadeau JCI Heerhugowaard

  Nieuws
Donderdagochtend 5 juli werd de caddy officieel overhandigd. (foto Vincent de Vries/ Rodi Media)
Donderdagochtend 5 juli werd de caddy officieel overhandigd. (foto Vincent de Vries/ Rodi Media) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Stichting Present Heerhugowaard/Langedijk kan voorlopig weer even vooruit! Dankzij een gulle gift van ondernemersvereniging JCI Heerhugowaard van 4.000 euro kon een prachtige Volkswagen Caddy worden aangeschaft, die kan worden ingezet bij het uitvoeren van diverse projecten. Denk bijvoorbeeld aan het vervoeren van vrijwilligers en klusmaterialen.
Stichting Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Vrijwilligers worden ingezet om stads- of dorpsgenoten die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement uit de brand te helpen. Dat kan voor één dagdeel of juist gedurende een langere periode. Ook JCI Heerhugowaard doet graag goede dingen voor hulpbehoevenden. De maatschappelijk betrokken jonge ondernemers organiseren evenementen om daarmee geld in te zamelen voor goede doelen in de regio.

Geld is goed besteed

Via stichting De Waaier werden JCI Heerhugowaard en stichting Present aan elkaar gekoppeld. Het bleek een prachtige match. Vrijdag 13 april leverde de succesvolle vierde editie van de Heerhugowaard CityRun by Night genoeg geld op voor een bijdrage van 4.000 euro aan stichting Present. De Caddy werd donderdagochtend 5 juli officieel overhandigd. ,,We wilden iets tastbaars geven, om het werk van Present makkelijker te maken”, aldus Louis Roecoert namens JCI Heerhugowaard. ,,Op deze manier hoeven er in het vervolg niet continu privéauto’s gebruikt te worden voor het vervoeren van spullen. En we zijn er erg blij mee, want het is goed besteed."
Coördinator Renée Rademacher bedankte JCI Heerhugowaard hartelijk namens stichting Present. Haar dank gaat eveneens uit naar Vlieg Advies Groep, die liet weten de verzekering voor de Caddy de komende drie jaar te sponsoren.

Meer berichten
 

Fotoseries