Joosten Staalbouw is dit seizoen de sponsor en naamgever van de topscoorderstrofee.
Joosten Staalbouw is dit seizoen de sponsor en naamgever van de topscoorderstrofee. ((Foto: Aangeleverd))

Start 35e competitie recreatiezaalvoetbal

  Sport

HEERHUGOWAARD - Stichting Recreatiezaalvoetbal gaat dinsdagavond 3 september van start met het 35e zaalvoetbalseizoen. Er wordt om 19.00 uur aangevangen met een competitieronde in de D-poule in sporthal Waardergolf. Het bestuur hoopt op een sportief competitieverloop waarin het tot de laatste wedstrijdavond spannend is.

Na een aantal noodoproepen op de website en in andere media is het bestuur erin geslaagd om een goed nieuw bestuur te vormen. Want zonder vrijwilligers is er immers geen bestuur en zonder bestuur is er geen voetbal! Voor komend seizoen hebben hoofdsponsors L'Arcade Administratiekantoor, 123Borstels.nl, Rodi Media en Deza kozijnen zich als naamgever aan één van de vier poules verbonden. De nieuwe sponsor van de bekercompetitie is Banosol: Thuis in Interieur- en Zonwering. Service, kwaliteit en creativiteit zijn de pijlers waarop Banosol haar reputatie heeft gebouwd in regio Heerhugowaard en Alkmaar. Voor advies kan men terecht in de compleet ingerichte showroom aan de WM Dudokweg 9 in Heerhugowaard, waar een keuze kan worden gemaakt uit de collecties van topmerken in onder meer binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, insectenwering, gordijnen en vitrage en harde en zachte vloerbedekking. Producten met scherpe prijzen en garanties; Offerte op maat bij de klant thuis of in de showroom. Kijk ook eens op www.banosol.nl.

Topscoorderstrofee

Ook voor de topscoorderstrofee werd een nieuwe sponsor gevonden in Joosten Staalbouw, het bedrijf van een van de oprichters van de recreatiezaalvoetbalcompetitie: Paul Veldman. Sinds 2016 is hij de trotse eigenaar van Joosten Staalbouw in Heerhugowaard. Dit is een modern staalconstructiebedrijf waar onder meer constructies, trappen en hekwerken worden gefabriceerd voor aannemers en industriële bedrijven. ‍De familie Joosten en de medewerkers hebben gedurende drie generaties het bedrijf gemaakt tot wat het nu is; een gewaardeerde partner voor al uw staalwerk waarbij de werkwijze kenmerkend en onderscheidend is. De medewerkers van Joosten Staalbouw staan dagelijks garant voor een perfect product waarbij vakwerk centraal staat. Dit wordt gerealiseerd door een hechte bedrijfscultuur met weinig verloop waarbij de klant op de eerste plaats komt. Het bedrijf heeft een eigen werkplaats in Heerhugowaard en 3 moderne montagebussen waarmee de monteurs in alle vroegte richting de werkplek van de klanten reizen.

Stichting Recreatiezaalvoetbal Heerhugowaard kan door de ondersteuning en de aanzienlijke bijdragen van vrijwilligers, scheidsrechters, officials, sporthalbeheerders en de mensen in de horeca deze 34e competitieronde tot een goed einde brengen. Hun dank en waardering gaat dan ook uit naar deze mensen! Ook de balsponsors worden niet vergeten: kijk voor een overzicht op www.recreatievoetbal.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries