(Foto: Aangeleverd)
Bedrijf in Beeld

Talkplan: hulp bij belastingaangifte

  Bedrijf in Beeld

HEERHUGOWAARD - Taksplan Administratieve Dienstverlening is een administratiekantoor dat in 2011 is opgericht door Arie Buur. Het kantoor is gevestigd in Heerhugowaard aan het Johanna Westerdijk erf 4.

Zowel voor particulieren als zzp-ers is Taksplan hét aangewezen adres voor het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting, met daarbij voor ondernemers de winstaangifte en de aangifte omzetbelasting. Na het maken van een afspraak bezoekt Arie de klant aan huis om de belastingzaken te bespreken en alle benodigde bescheiden door te nemen. Arie: "In onderling overleg worden de toeslagen waar u recht op heeft, door mij aangevraagd of gewijzigd. Indien u daarvoor in aanmerking komt, dien ik bij de Belastingdienst een verzoek in, waarna u maandelijks een voorlopige teruggave ontvangt. Uiteraard ontvangt u een rapport met de specificaties over uw ingediende aangifte."

Indien de inspecteur afwijkt van de aangifte stelt Arie een bezwaarschrift op. "Tijdens het gesprek over uw belastingzaken ontvangt u een persoonlijk advies over uw fiscale situatie. Ook na 1 mei kunt u nog aangifte doen, wanneer ik uitstel voor u aanvraag." Het verzorgen van uw belastingaangifte kost een bedrag vanaf € 60,-. Voor het verzenden is geen DigiD nodig. Arie. "In combinatie met het opmaken van uw aangifte, voer ik een toeslagentoets uit. Ik bereken geen extra kosten voor het aanvragen, wijzigen of stopzetten van de toeslagen. Het indienen of wijzigen van de voorlopige teruggave is eveneens een gratis service van Taksplan Administratieve Dienstverlening. Laat uw aangifte berekenen. Mis een deel van uw belastingteruggave niet doordat u een aftrekpost vergeet, danwel een heffingskorting of toeslag niet aanvraagt. Maak een afspraak!"

Meer weten? Bel 072-5722332 of kijk op www.taksplan.nl.

Meer berichten