Rietland is een wijk met een groen karakter en veel water.
Rietland is een wijk met een groen karakter en veel water. ((Foto: Aangeleverd))

Start verkoop woningen en kavels in Broekhorn

  Bedrijf in Beeld

HEERHUGOWAARD - BPD Ontwikkeling start donderdag 29 augustus met de verkoop van veld 14 en 15 in het hart van Rietland in Broekhorn. Deze velden bestaan uit 39 woningen en acht vrije kavels. HSB Bouw uit Volendam is verantwoordelijk voor het ontwerp en neemt de bouw van de woningen voor zijn rekening.

Rietland is een wijk met een groen karakter en veel water, zoals slootjes, waterplassen en een natuurwal. Er worden 39 woningen aangeboden in diverse typen, zoals rij- en hoekwoningen, twee-onder-een kapwoningen, vrijstaande woningen en semi-bungalows (zowel twee-onder-een kap als vrijstaand), maar ook acht ruime kavels die uitkijken op de ecozone van Broekhorn. De koopsommen van de woningen starten vanaf € 267.000,- v.o.n. en de kavels zijn € 280.000,-- k.k..

Donderdag 29 augustus start de online inschrijving en komt alle verkoopdocumentatie beschikbaar op www.broekhorn.com. Daarnaast organiseert BPD een inloopmiddag voor belangstellenden, om eventuele vragen te stellen en de flyer op te halen. De inloopmiddag vindt plaats tussen 17.00 en 18.30 uur in het informatiecentrum aan de Laan van Broekhorn. Betrokken partijen, zoals de aannemer en de makelaars, zijn hier bij aanwezig. De inschrijving sluit dinsdag 10 september om 17.00 uur.

Broekhorn

Broekhorn is de nieuwbouwlocatie tussen Broek op Langedijk en Heerhugowaard, aan het kanaal Alkmaar(Omval)-Kolhorn. De nieuwbouwwijk is verdeeld over drie deelgebieden. De eerste twee deelgebieden Havenkwartier en Parkhof (met 248 woningen), de haven en het havengebouw zijn helemaal gereed. In 2016 is begonnen met de ontwikkeling van het laatste deelgebied 'Rietland'. Hier komen circa 300 woningen, voornamelijk in het hogere segment. De bouw is verdeeld over achttien velden. De planning is dat het gehele project in 2022 klaar is.

Meer berichten