Het Erasmus Trio.
Het Erasmus Trio. ((Foto: Aangeleverd))

Erasmus Trio met 'Dansen van de wereld' in Lucaskerk

  Cultuur

WINKEL - Het Erasmus Trio bestaat uit pianist Thomas Herrmann, violiste Vera Laporeva en celliste Xiaojia Xu. Zondagavond 19 januari zijn ze te zien en te horen in de Lucaskerk aan de Dorpsstraat in Winkel.

Kenmerkend voor het trio zijn de warme, ronde klanken, energieke speelstijl en een breed repertoire. Zij zijn naast werken uit de klassiek-romantische periode ook zeer geïnteresseerd in hedendaagse muziek. In het programma 'Dansen van de Wereld' spelen zij onder meer werken van Piazzolla, Tchaikovsky en Dvorak. Het concert begint om 20.00 uur. Een entreebewijs kost € 12,-. Meer informatie over het concert is hier te vinden. Hier kunnen ook tickets worden gereserveerd. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen, bij Bloemen van Nuijens in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp en telefonisch na 17.00 uur via 0224-542119.

Parkeren is gratis. Late beslisser? Kom dan gewoon naar de kerk. Er kunnen vast nog wel een paar stoelen bij om het concert mee te beleven.

Meer berichten