Toeschouwers genieten van FC Marlène - Knappe 6-3 overwinning op Amicitia

  Nieuws
Balgoochelaar Nabil Akaazoun had met zijn twee treffers een groot aandeel in de 6-3 overwinning. (Foto: Sander Kaaij).
Balgoochelaar Nabil Akaazoun had met zijn twee treffers een groot aandeel in de 6-3 overwinning. (Foto: Sander Kaaij). (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD – De toeschouwers die afgelopen vrijdag naar sporthal Waardergolf waren gekomen hebben een heerlijk zaalvoetbalavondje mogen ervaren. Allereerst de voorwedstrijd tussen FC Marlène 2 en koploper Zeemacht. Een spektakelstuk dat door Marlène met 7-6 werd gewonnen. Door de winst spelen de reserves volgend seizoen ook in de eerste divisie.

Het eerste team van FC Marlène ontving het hoger geplaatste Amicitia uit Roermond. De formatie van coach Anand Jagdewsing was compleet. De thuisploeg was beduidend de betere ploeg en door een treffer van Jeroen Kossen stond er snel 1-0 op het scorebord. Amicitia kwam nog wel op gelijke hoogte, maar het was balgoochelaar Nabil Akaazoun met een enorm harde vrije trap FC Marlène weer op voorsprong. Naast Akaazoun was ook Issy Hamdaoui eindelijk weer eens in goeden doen en bracht zijn team op een 3-1 voorsprong.

Meespelende doelman
Niets aan het handje leek het, maar daar dacht Amicitia anders over. Verdedigende fouten werden genadeloos afgestraft (3-3) en kon FC Marlène weer opnieuw beginnen. Met een schitterende actie, passeerde twee verdedigers en de doelman, wist Issy Hamdaoui 4-3 binnen te schieten. In de slotfase speelde Amicitia met een meespelende doelman en daar profiteerde de thuisclub optimaal van. Stefan Dol en doelman Peter Rozenbeek wisten het lege doel te vinden zodat de 6-3 overwinning nog meer glans kreeg. FC Marlène speelt de laatste thuiswedstrijd op vrijdag 20 april. FC Eindhoven is de dan de tegenstander.

Meer berichten