Schoolvoetbaltoernooi wederom voltreffer

  Nieuws
Thijmen, Stijn, Tigo, Wessel, Senna, Hugo, Keano, Nick, Berry en Jort van de groepen 5 en 6 van de Familieschool wonnen vier wedstrijden en werden terecht kampioen van Heerhugowaard in hun leeftijdscategorie. (aangeleverde foto)
Thijmen, Stijn, Tigo, Wessel, Senna, Hugo, Keano, Nick, Berry en Jort van de groepen 5 en 6 van de Familieschool wonnen vier wedstrijden en werden terecht kampioen van Heerhugowaard in hun leeftijdscategorie. (aangeleverde foto) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Het 33e Heerhugowaardse schoolvoetbaltoernooi was een waar voetbalfeest voor de jeugd. Het toernooi leverde mooie wedstrijden op en veel publiek. Tweeënnegentig teams van eenentwintig basisscholen begonnen aan de klus. Na circa 350 wedstrijden verdeeld over zes wedstrijddagen zijn alle prijzen verdeeld. De wisselbeker in de categorie jongens groep 5-6 was voor de Familieschool, bij de meisjes won De Paperclip. In de leeftijdsklasse voor groep 7-8 ging de eindzege naar de meisjes van De Hasselbraam en de jongens van de Reflector, die na penalty’s de torenhoge favorieten van de Pater Jan Smitschool versloegen. De winnende teams plaatsten zich voor de regiofinales. De organisatie dankt alle sponsors, de EHBO, de horecaleerlingen van het Horizon College, de scheidsrechters en alle medewerkers van SVW voor hun bijdrage aan dit geweldige toernooi.

Meer berichten