AMAX Promoprint Cup - Schildersbedrijf Mol en VHC Jongens B.V in de finale

(aangeleverd logo)
(aangeleverd logo) rodi.nl

HEERHUGOWAARD - In de AMAX promoprint Cup zijn de kwartfinales en de halve finales gespeeld. Het eerste duel ging tussen Sprinklerservices United en het lager geklasseerde Damclub SNA. Het was een makkelijke overwinning voor Sprinklerservices United 4-1.
VHC Jongens B.V ging met de hakken over de sloot tegen de koploper in de L`Arcade Administratie cup Latinos door na strafschoppen. Door de strafschoppen beter te nemen ging VHC Jongens B.V door en spelen de halve finale tegen Sprinklerservices United.
FC Multiculti/Joma Sports liet zich verrassen door Schildersbedrijf Mol. Het leek op strafschoppen uit te draaien maar het was de eigen goal van Nigel Wijdenbosch in de laatste seconde van de wedstrijd 2-3.
Stick2Gether.nl speelde de laatste kwartfinalewedstrijd tegen de titelhouder Café Muizenvreugd. Twan Sinnige in de 29e minuut de 1-1 en Dennis Brandjes 20 seconden voor tijd de winnende 1-2.
VHC Jongens B.V speelde de halve finale tegen Sprinklerservices United. Dit was tot aan de laatste minuut een spannende pot. Het was al snel 1-0 voor VHC Jongens B.V door een goal van Jeroen Kossen in de derde minuut. Roy Langeberg schoot in de 27e minuut de uiteindelijke 3-2 binnen.
Schildersbedrijf Mol begon mat aan het duel tegen Café Muizenvreugd. Het stond na 6 minuten spelen op een 0-3 achterstand door 2 goals van Carlo Olijhoek en 1x door Remco Veul. Nikola Stefanov, de keeper van Café Muizenvreugd, schoot zeer fraai de eindstand op het bord door de bal van afstand achter Milan Mol te schieten: 8-5. Zo staat vrijdag 1 juni een prachtige finale tussen VHC Jongens B.V en Schildersbedrijf Mol in de Deimoshal op het programma.