Legendarische band Oôs Joôs in De Brink

  Nieuws
Oôs Joôs is niet meer weg te denken van de West-Friese podia. (aangeleverde foto)
Oôs Joôs is niet meer weg te denken van de West-Friese podia. (aangeleverde foto) (rodi.nl)

OBDAM - De fans kijken er al reikhalzend naar uit; zaterdagavond 6 oktober treedt de legendarische West-Friese rock & rollband Oôs Joôs op in sociaal-cultureel centrum De Brink in Obdam. De laatste keer dat ze op het podium in De Brink stonden, is inmiddels tien jaar geleden. Nu zijn ze terug, en hoe!
De band Oôs Joôs wordt gevormd door de gebroeders Knoin die in 2003 - met zijn zessen - besloten een band te beginnen. Het werd een rock & rollband die klassiekers zoals 'Route 66' en 'The Wanderers' spelen. Op onnavolgbare wijze zien zij kans om dit soort klassiekers te combineren met West-Friese teksten. 'We willen zingen over waar wij vandaan komen', is hun motto. Dat levert nummers op met titels als 'Bloemkole', 'Vader studdert in z’n schuur', 'Zwere sjek' en 'Blotebienetoid'. Sinds de oprichting van de band ging het hard en inmiddels zijn de mannen niet meer weg te denken van de West-Friese podia.
Muziekliefhebbers mogen dit optreden absoluut niet missen! Aangezien er veel animo wordt verwacht, is het raadzaam om snel kaarten te bestellen via www.oosjoos.nl. De Brink is gevestigd aan de Dorpsstraat 155 in Obdam. Kijk voor meer informatie op www.debrinkobdam.nl en www.oosjoos.nl.

Meer berichten