FC 072 haalt uit tegen DNR-Energy

  Nieuws
FC 072 haalt uit tegen DNR-Energy
FC 072 haalt uit tegen DNR-Energy (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - FC 072 is de eerste koploper in de Deza Kozijnen-cup. De ploeg liet weinig heel van DNR-Energy: 7-1. Ook E-TEC Power begon sterk aan het seizoen, met een 7-2 zege op TOP.
Snijder Sfeerverwarming was niet opgewassen tegen Energy Trust; het stevige duel eindigde in 4-6. L'Arcade boekte een knappe overwinning tegen nieuwkomer Alphega Apotheken Alkmaar: 5-2. Bouwbedrijf Bert Groot begon sterk aan de wedstrijd tegen het gepromoveerde 4FUN en hield stand: 3-1. KBL Schoonmaakcentrum en SDV Installatietechniek maakte er een spannende en leuke pot van. Beide ploegen gingen voor de volle winst, maar uiteindelijk deelden ze de punten: 3-3.

123Borstels.nl-Cup

Jos Kamp Assurantiën opende sterk tegen Smaak Enzo; de 8-2 zege betekende bovendien dat de ploeg de eerste lijstaanvoerder is in de 123Borstels.nl-Cup. Promovendus Autobedrijf John Visser won zijn eerste wedstrijd op een hoger niveau; tegen Renses Automobielbedrijven werd het zelfs 6-2. De spannende pot tussen Used Products Heerhugowaard en Zonneveld Elektro werd pas in de slotseconden van de wedstrijd beslist; Jowell Strijder was de gevierde man bij Used Products Heerhugowaard: 5-4. Tips Thailand en Van Dijk Borstelwerken.nl waren aan elkaar gewaagd: er viel slechts één goal, voor Van Dijk: 0-1. De Heertjes 4/Sunrise Zonwering bv, vorig jaar nog een niveautje hoger acterend, ging met 1-4 ten onder tegen Jan Sprenkeling Square en Horizon Transport & Koeriersdiensten boekte een knappe overwinning op Damclub SNA: 4-1.

Meer berichten
 

Fotoseries