Jubilarissen bij Familieparochie 't Kruis

  Nieuws
Vlnr. Hans Munster (voorzitter gemengd koor), jubilaris Luc Niekus, Johan Zwemmer (voorzitter parochierad) en jubilaris pastor Henny Slot. (aangeleverde foto)
Vlnr. Hans Munster (voorzitter gemengd koor), jubilaris Luc Niekus, Johan Zwemmer (voorzitter parochierad) en jubilaris pastor Henny Slot. (aangeleverde foto) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - In de mooi versierde kerk van de Heilige Familieparochie in Heerhugowaard-'t Kruis werden onlangs twee jubilarissen tijdens een inspirerende en muzikale viering door de parochiegemeenschap in het zonnetje gezet. Pastor Henny Slot vierde zijn vijftigjarig priesterjubileum en Luc Niekus vierde zijn veertigjarig dirigentschap. Johan Zwemmer, voorzitter van de parochieraad, sprak zijn waardering en dankbaarheid uit voor de fijne samenwerking en hun jarenlange inzet voor de parochie. Hans Munster, de voorzitter van het gemengd koor, had na zijn lovende woorden de eer om Luc Niekus de gouden eremedaille van de Nederlandse Sint-Gregoriusvereniging op te spelden. Het geheel werd afgesloten met een druk bezochte receptie in De Deel.

Meer berichten
 

Fotoseries