Schildersbedrijf Mol neemt koppositie over

  Nieuws
Schildersbedrijf Mol neemt koppositie over
Schildersbedrijf Mol neemt koppositie over (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Na drie speelrondes in de L'Arcade Administratie-Cup heeft Schildersbedrijf Mol de leiding overgenomen. De promovendus liep in de laatste twintig minuten weg bij Kieskeurig en won overtuigend met 8-1.
Latinos liet de kans op de derde overwinning op rij liggen nadat het in de slotfase een voorsprong weggaf tegen NVDB: 5-5. Chelsea haalde tegen Poulino Media de tweede opeenvolgende overwinning binnen: 9-1. SMP/De Verse Kippen en Fietsvoordeelshop.nl bleven steken op 1-1. Reyez! kwam tegen Café Muizenvreugd drie keer op voorsprong, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een punt: 3-3. VHC Jongens BV was te sterk voor De Heertjes/Albinotrouwringen 1: 7-2.

Twee koplopers

Na drie competitieronden in de 123Borstels.nl-cup, de op één na hoogste klasse in de zaalvoetbalcompetitie van Stichting Recreatievoetbal Heerhugowaard, voeren Autobedrijf John Visser en Jos Kamp Assurantiën samen de ranglijst aan. Autobedrijf John Visser liet geen spaan heel van Smaak Enzo (11-1) en Jos Kamp Assurantiën bleek de sterkste in de topper tegen Used Products Heerhugowaard (5-2). De Heertjes 4 / Sunrise Zonwering ging met 7-1 ten onder tegen Zonneveld Elektro. Het doelpuntrijke duel tussen Horizon Transport & Koeriersdiensten en Tips Thailand eindigde in 4-4 en ook de pot tussen Jan Sprenkeling Square en Damclub SNA eindigde in een gelijkspel (2-2). Haico Smit was de matchwinner in de door Renses Automobielbedrijven met 5-4 gewonnen wedstrijd tegen Van Dijk Borstelwerken.nl.
Deza Kozijnen-Cup

In het duel tussen 4FUN en L'Arcade was Dion Besevaar de grote plaag voor 4FUN met zijn vijf treffers: 4-6. Energy Trust is de nieuwe koploper in de Deza kozijnen-cup door de 4-1 overwinning op Alphega Apotheken Alkmaar. Koploper E-TEC Power ging verrassend ten onder tegen KBL Schoonmaakcentrum: 5-2. Snijder Sfeerverwarming kwam goed terug van een achterstand tegen TOP en won met 4-2. FC 072 boekte een degelijke 2-0 overwinning op Bouwbedrijf Bert Groot. SDV Installatietechniek versloeg DNR-Energy overtuigend met 7-4.
Komende week vinden er in de Waardergolf en Deimoshal bekerwedstrijden plaats om de Vakantiehuis Thandiwe-cup Hier komen alle 48 teams in uit. Kijk voor meer infor op www.recreatievoetbal.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries