Nieuwkomer De Praktijk verrast in bekercompetitie

  Nieuws
Nieuwkomer De Praktijk verrast in bekercompetitie
Nieuwkomer De Praktijk verrast in bekercompetitie (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - De Heertjes 4/ Sunrise zonwering heeft in de Vakantiehuis Thandiwe-Cup, de bekercompetitie van Stichting Recreatievoetbal Heerhugowaard, een mooie overwinning behaald tegen het een klasse hoger spelende Poulino Media: 5-2.
Tips Thailand en DNR-Energy maakten er een boeiend duel van dat uiteindelijk via strafschoppen in het voordeel van Tips Thailand werd beslist. Café Muizenvreugd speelde de eerste paar minuten met slechts vier spelers tegen Chelsea, maar won toch met 4-0. De beslissing in de wedstrijd tussen Esdégé-Reigersdaal en Harm & Es Woningstoffering viel pas in de slotfase: 3-2. Kieskeurig had weinig moeite met FC 072 en liet een 6-2 overwinning noteren. Jos Kamp Assurantiën knokte zich tegen ERP360/Vobit terug van een achterstand en won met 4-1. L'Arcade maakte in de slotfase het definitieve verschil tegen De Heertjes/Albinotrouwringen 3 en liep zelfs nog uit tot 10-4. KBL Schoonmaakcentrum liet geen spaan heel van Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn: 11-1.

Daverende verrassing

Op de tweede speelavond in de bekercompetitie zorgde het dit seizoen debuterende team van De Praktijk voor een daverende verrassing door na strafschoppen het ervaren Renses Automobielbedrijven uit te schakelen. Gofilex liet het hoger ingeschaalde Bouwbedrijf Bert Groot kansloos: 3-0. Damclub SNA had opvallend veel moeite met Banosol maar won toch met 4-2 en het maar liefst drie klassen hoger spelende Fietsvoordeelshop.nl maar ternauwernood van Dicks Vage Kennissen: 5-3. Smaak Enzo had in CDV Holding Heerhugowaard een taaie tegenstander maar stelde in de slotfase orde op zaken: 5-1. 4FUN en TOP waren aan elkaar gewaagd. Louis Brink maakte namens TOP met zijn drie treffers het verschil: 3-5. Snijder Sfeerverwarming speelde zonder wissels, maar maakte het hoger spelende Zonneveld Elektro toch knap lastig: 4-2. De laatste wedstrijd ging tussen E-TEC Power en De Heertjes / Albino trouwringen 1 en eindigde in 1-3.
Na de eerste bekerronde zijn er nog 32 teams over. De 1/16e finales in de Vakantiehuis Thandiwe-cup worden dinsdag 15 januari gespeeld in de Waardergolf en woensdag 16 januari in de Deimoshal.

Meer berichten