Nationale dag van de Kunstuitleen

  Nieuws
Kom eens langs in de Kunstkerk. (Foto: aangeleverd)
Kom eens langs in de Kunstkerk. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - In de Waardse Kunstkerk wordt zaterdag 3 november de Dag van de Kunstuitleen gevierd met speciale acties.
Kunst alleen voor de elite? Welnee! De Kunstuitleen is er juist om kunst voor iedereen toegankelijk te maken. Mensen kunnen zich laten inspireren door de honderden schilderijen of beelden in de Kunstkerk. Verander de sfeer van de kamer of geef het kantoor een boost met kleur aan de muur. Leen en ruil zoveel je wilt voor een fijne prijs. Uitgekeken op het geleende kunstwerk? Ruil het dan gewoon weer om in de Kunstkerk. Zie het als een kringloop van Kunst. En wie gehecht raakt aan een kunstwerk, spaart elke maand automatisch veertig procent van zijn abonnement om het kunstwerk aan te kopen.
Wie op de nationale dag van de Kunstuitleen abonnee wordt ontvangt twee zeer bijzonder bewerkte leistenen (10x10) gemaakt door Tonny Brinkerink. Wie al abonnee is en één leisteen koopt ontvangt een tweede gratis. Kom eens langs in de Kunstkerk en bewonder echte, originele kunst in allerlei stijlen en technieken.
De Kunstkerk is te vinden aan de Stationsweg 53 in Heerhugowaard. Kijk voor meer informatie op www.kunstkerheerhugowaard.nl.

Meer berichten