Nieuwkomers De Praktijk en Gofilex blijven winnen

  Nieuws
Strijden voor de Rodi Media-Cup. (Foto: aangeleverd)
Strijden voor de Rodi Media-Cup. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - In de Rodi Media-Cup hebben De Praktijk en Gofilex allebei weer weten te winnen en blijven zo samen bovenaan staan.
Gofilex nam het op tegen AKD Adviesgroep en de koploper wist de zege simpel binnen te halen. Kay Besseling zorgde met doelpunten in de negende en elfde minuut voor een 0-2 voorsprong waarna Lars Boelhouwer de marge op drie wist te brengen. In het laatste kwartier wist Gofilex nog vier keer raak te schieten en blijft zo op basis van het betere doelsaldo op de eerste plaats. De Praktijk had meer moeite om drie punten bij te schrijven, maar wist uiteindelijk toch CDV Holding Heerhugowaard te verslaan. Wesley Hoedt opende namens CDV Holding Heerhugowaard de score na slechts drie minuten, maar al snel was het weer gelijk dankzij Joeri Bankras. Timo Stet en Jorn Tromp wisten ook niet veel later te scoren en zo kwam De Praktijk op een 1-3 voorsprong. Jan Klercq bracht CDV Holding Heerhugowaard dichterbij, maar De Praktijk liet het nooit dichter komen en kon met een aantal goals op het einde zonder grote problemen winnen.
Dicks Vage Kennissen blijft volgen op twee punten afstand nadat het met 2-6 te sterk was voor Mors Grondverzet. Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. blijft ook goed meedoen nadat het te sterk was voor De Heertjes/Albinotrouwringen 3. Schildersbedrijf Mol heeft de koppositie in de L'Arcade Administratie-cup vast weten te houden nadat het in de slotfase definitief weg wist te lopen bij NVDB. SMP/De Verse Kippen is opgeklommen naar de derde plaats nadat het tegen Kieskeurig een 2-0 achterstand wist om te buigen in een 2-5 overwinning. Fietsvoordeelshop.nl wist voor de tweede keer dit seizoen te winnen en nu was Poulino Media het slachtoffer. VHC Jongens B.V. staat voor het eerst dit seizoen in het linkerrijtje nadat het tegen Reyez! de tweede overwinning op rij boekte.

Meer berichten