Tribute-concerten in Concordia

  Nieuws
Thin White Duke. (Foto: aangeleverd)
Thin White Duke. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

NOORD SCHARWOUDE - Partycentrum Concordia in Noord Scharwoude organiseert in de maanden oktober, november en december, drie Tribute concerten onder de titel 'Live@Saturday Night'.
De Zuid-Hollandse formatie 'Thin White Duke bijt zaterdag 27 oktober met 'a Tribute to David Bowie' het spits af. Deze uitstekende tributeband combineert de legendarische songs van Bowie met de krachtig gezongen vocalen en een rollercoaster aan flitsende gitaarsolo’s, opzwepende bass en drum en de harmonische klanken uit de toetsenpartij. De zanger van deze topband lijkt niet op Bowie, maar is zeker wel een 'sound a like'. David Bowie werd bekend door wereldhits zoals Space Oddity, Changes, Let's Dance en Absolute Beginners. De volgende tributeavonden zijn zaterdag 24 november (Toto) en zaterdag 15 december (The Blues Band).
Tickets voor deze avonden zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor slechts €10 bij Partycentrum Concordia, Primera-winkels Langedijk en Heerhugowaard. Online bestellen kan via www.partycentrumconcordia.nl.

Meer berichten