Zaalvoetbal: SMP/Verse Kippen mag eindelijk weer juichen

Sport
Afbeelding

HEERHUGOWAARD - Autobedrijf John Visser heeft na twee nederlagen op rij in de L'Arcade Administratie-Cup weer een overwinning geboekt. De koploper kreeg weinig tegenstand van Fietsvoordeelshop.nl: 10-3. Café Muizenvreugd blijft in het spoor van de lijstaanvoerder na een 7-0 zege op een verzwakt Used Products Den Helder.

VHC Jongens stelde na een late comeback de 3-2 winst op Kieskeurig veilig. Door deze overwinning staat VHC Jongens nu derde, op vier punten van koploper Autobedrijf John Visser. De Heertjes/Albinotrouwringen 1 hield aan het duel met Reyez! een belangrijk punt over: 2-2. Ook NVDB en Schildersbedrijf Mol deelden de punten: 2-2. SMP/De Verse Kippen boekte pas de tweede overwinning van het seizoen te behalen. Chelsea werd met 6-3 verslagen en neemt bovendien de rode lantaarn over.

Rodi Media-Cup

In de Rodi Media-Cup boekte Gofilex de negende overwinning in tien speelrondes. Kay Besseling maakte tegen ERP360/Vobit de beslissende treffer: 4-3. Banosol blijft tweede na de klinkende 10-1 zege op Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. AKD Adviesgroep nam de derde plek over van TOP na een doelpuntrijke overwinning op Harm & Es Woningstoffering: 9-7. TOP ging met 4-5 onderuit tegen Mors Grondverzet en zakte naar plek vier. Dicks Vage Kennissen deed goede zaken door De Heertjes/Albinotrouwringen 3 met 2-4 te kloppen. 4FUN was een maatje te groot voor CDV Holding Heerhugowaard (7-3), dat nog altijd wacht op de eerste punten.