Kaartverkoop optreden Krentebrøød van start

Uit
Heerlijk avondje ouderwets rocken met de mannen van Krentebrøød.
Heerlijk avondje ouderwets rocken met de mannen van Krentebrøød. (Foto: Aangeleverd)

OBDAM – De formatie Krentebrøød treedt zaterdagavond 23 oktober op in sociaal-cultureel centrum De Brink in Obdam. Het optreden begint om 20.30 uur en de Schilderwerken De Boer Zaal gaat open om 19.30 uur. Wees er snel bij, want een heerlijk avondje ouderwets rocken, wil je toch niet missen? Kaarten kosten 10 euro per persoon en je bestelt ze via www.ticketkantoor.nl/shop/Krentebrood.

Wanneer de naam Krentebrøød je niet direct iets zegt, zal de naam ‘Ouwe Jongens Krentenbrood’ ongetwijfeld wél een reeks bellen laten rinkelen. Deze veelzijdige vijfmansformatie uit Schagen en omstreken speelt repertoire uit de TOP2000 en zet al meer dan 25 jaar elke tent op z’n kop met ijzersterke pop- en rockklassiekers, afgewisseld door hedendaagse hits. Krentebrøød speelde in 2018 tijdens Bevrijdingspop de sterren van de hemel in Obdam! Bestel dus snel je kaarten en verzeker je van een fantastische muzikale avond! Natuurlijk neem je al je vrienden en kennissen mee, zodat we er een feest van kunnen maken. Vanzelfsprekend zijn er ook een paar beperkende maatregelen, zie onderstaand, maar die zullen de pret niet drukken.

CoronaCheck-app

Voor evenementen in De Brink geldt op hoofdlijnen: bezoekers van evenementen dienen via de CoronaCheck-app aan te kunnen tonen dat ze volledig gevaccineerd zijn, negatief getest zijn met een PCR-test of genezen zijn verklaard van een coronabesmetting; het aantal bezoekers wordt gemaximaliseerd tot 75 procent van de reguliere capaciteit. Het aantal beschikbare kaarten voor evenementen wordt hierdoor dus beperkt; het evenement stopt om 24.00 uur.