Langedijker Run op stapel

  Nieuws
De volledige opbrengst van de Langedijker Run is voor het goede doel. (Foto: aangeleverd)
De volledige opbrengst van de Langedijker Run is voor het goede doel. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

LANGEDIJK - De Langedijker Run, waarvan de volledig opbrengst bestemd is voor het goede doel, staat zondag 27 mei op het programma. Met weer meer lopers aan de start, wordt het ongetwijfeld weer een sportieve krachtmeting.
Er is nog ruimte voor voor inschrijving en dat is mogelijk tot een uur voor de start. Dit jaar wordt voor het eerste een businessrun georganiseerd voor zowel de 5 als de 10 km waarvoor bedrijven/teams zich kunnen inschrijven met maximaal vijf lopers per team. Door de bedrijventeams wordt gestreden om de wisseltrofee 'De Gouden Klinker'.
De kidsrun start om 10.30 uur met een warming up waarna ze om 11.00 van start gaan met hun race. De opbrengst van de Kidsrun gaan naar de Kanjerketting. De 5 en 10 km starten er direct achteraan. De opbrengst van deze afstanden gaat naar het Hospice en ’t Praethuys, beide in Alkmaar.
De route voert dwars door Noord- en Zuid Scharwoude waarbij ook de zuurkoolfabriek van Kramer wordt aangedaan. Langs de route is er gezellige muziek van onder anderen dj Jacco Silver, muziekvereniging Kadans, percussieband Nosso Groove, dj John Bes, dweilorkest de Krieltjes en de Cubaanse zanger Carlos Valdez.

Meer berichten