Voorleesoptocht voor peuters en kleuters

  Nieuws
Wat is er fijner dan een verhaaltje lezen voor het slapen gaan? (Foto: aangeleverd)
Wat is er fijner dan een verhaaltje lezen voor het slapen gaan? (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SINT PANCRAS - Wat is er fijner dan een verhaaltje lezen voor het slapen gaan? En nog leuker: drie verhaaltjes voor de oogjes dicht gaan! Kom daarom woensdag 20 juni naar de Voorleesoptocht, die Kinderopvang Langedijk in samenwerking met Bibliotheek Langedijk voor peuters en kleuters organiseert. Samen met een ouder lopen de kinderen in optocht korte afstanden naar drie verschillende locaties waar een mooi verhaaltje wordt voorgelezen.
Alle peuters en kleuters zijn van harte welkom, dus ook kinderen die geen opvang bij Kinderopvang Langedijk hebben. Dus neem gerust buurkinderen, nichtjes, neefjes en andere kinderen mee om gezellig naar de leuke verhalen te luisteren. De kinderen mogen gekleed in pyjama komen.
De optocht begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 19.00 uur. De start- en eindlocaties zijn als volgt: Noord Scharwoude: Pettevlet/ schoolplein van de Wijde Veert, Platteven 42a, Broek op Langedijk: Tierlantijn, Zandsloot 14 en St. Pancras: Stampertjes, Kastanjelaan 2a.
Vorig jaar was de Voorleesoptocht een leuk feest. Ben je er dit jaar ook bij? Opgeven hoeft niet, iedereen is van harte welkom! Neem wel een kussen mee waar je lekker op kan zitten tijdens het voorlezen.

Meer berichten