Cultureel Pianofestijn voor KanjerKetting

  Nieuws

ZUID-SCHARWOUDE - Voor de vijfde achtereenvolgende keer vindt het jaarlijks Cultureel Pianofestijn plaats. Deze keer op vrijdag 19 oktober. De leerlingen van Hans Peerdeman laten zich op dit festijn van hun beste kant 'horen'. Van beginnend tot gevorderd, van eenvoudig tot moeilijk. Muziek is er voor iedereen.
Elk jaar wordt aan het Cultureel Pianofestijn een goed doel verbonden. De leerlingen proberen hiervoor met hun spel zo veel mogelijk geld in te zamelen. Het goede doel dit jaar is de KanjerKetting. De KanjerKetting is een beloningssysteem en wegwijzer voor kinderen met kanker en bestaat uit kralen. Elke kraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. De kinderen rijgen deze zogenoemde KanjerKralen aan een ketting. Die ketting, de KanjerKetting, vertelt zo hun verhaal.
Het Cultureel Pianofestijn wordt gesteund door de Stichting Lief Langedijk. De aanvang is om 19.30 uur (zaal open 19.00 uur) en de toegang is gratis. Het Cultureel Pianofestijn wordt gehouden in café De Roode Leeuw te Zuid-Scharwoude.
Meer informatie op www.facebook.com/cultureelpianofestijn

Meer berichten